Пісочні рогалики

Ці розсипчасті рогалики обов’язково сподобаються усій родині. У якості начинки можна використовувати мак, горіхи, родзинки та згущенку. Готові гарячі рогалики можна посипати цукровою пудрою.

Список ингредиентов

  • борошно520 г
  • сметана250 мл
  • вершкове масло250 г
  • розпушувач1/4 ч. ложки
  • полуничне варенняза смаком

Способ приготовления

Розм’якшити масло та змішати його зі сметаною. Просіяти борошно з розпушувачем та всипати до масляної суміші. Замісити еластичне м’яке тісто, яке не буде прилипати до рук. Помістити його на 2 години у холодильник.

Готове тісто розділити на 4 однакові частини та розкотити одну у тонкий круг. Інші три частини помістити у холодильник. Розрізати пласт тіста на трикутнички. На широку частину кожного покласти начинку та звернути рулетики. Викласти їх на деко, застелене пергаментом. Помістити у розігріту до 190 градусів духовку та випікати до золотистого кольору приблизно 25 хвилин. Так само спекти рогалики з інших частин тіста.

Смачного!