Мус

Мус — відмінний десерт, яким з радістю будуть ласувати і Ваші домашні, і гості. Ніжна консистенція муса та його легкий шоколадний смак викличуть захоплення у всіх любителів солодкого. Готовий мус можна прикрасити шматочками ягід та фруктів.

Список ингредиентов

  • білий шоколад300 г
  • вершки 20 %300 мл
  • яйце1 шт
  • вершкове масло50 г
  • крохмаль1-2 ч. ложки

Способ приготовления

Розтопити шоколад на водяній бані. Яйце збити міксером до утворення піни. До розтопленого шоколаду додати м’яке вершкове масло та збите яйце. Перемішати масу до однорідності. Вершки збити з крохмалем до утворення пишної маси. Додати вершки до шоколадної маси та перемішати все до однорідності. Розкласти мус у креманочки та помістити у холодне місце до повного охолодження.

Смачного!