Варення з ківі

Це варення — дуже смачне та ароматне. Його оригінальний насичений смарагдовий колір приверне увагу усіх Ваших гостей. Це оригінальне варення обов'язково стане одним з Ваших улюблених десертів.

Список ингредиентов

  • ківі1 кг
  • цукор900 г
  • лимони3 шт

Способ приготовления

1 лимон ретельно помити та порізати тонкими кружечками. Кісточки при цьому видалити. Викласти у каструлю, всипати 100 г цукру та влити 100 мл води. Поставити на невеличкий вогонь та варити протягом 10 хвилин. 2 лимони помити та відтиснути з них сік.

Ківі помити та почистити. Порізати їх кружечками та додати у каструлю з лимоном. Влити лимонний сік та всипати решту цукру. Довести до кипіння, постійно помішуючи. Потім перекласти варення у керамічний посуд та залишити на 12 годин при кімнатній температурі. Знову перекласти його у каструлю та довести до кипіння. Варити протягом 20 хвилин, періодично розмішуючи. Готове варення розкласти у стерилізовані баночки та дати їм охолонути. Закрити чистими кришками та помістити у холодильник на зберігання.

Смачного!