Фаршировані помідори

Фаршировані помідори — чудова страва, яку можна приготувати як у будні, так і у святкові дні. Помідори виходять дуже смачними та достатньо ситними. За бажанням у начинку можна додавати часник, зелень та м'ясний фарш.
- Количество порций: 4
- Основной ингредиент: помидоры
- Участие в конкурсе: Розфарбовка «Чарівний врожай»
Список ингредиентов
- помідори — 6 шт
- яйця — 1 шт
- сир — 150 г
- мелений мускатний горіх — 1 щіпка
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- олія — для змащування
Способ приготовления

В сир додати яйце, перець, сіль, мускатний горіх та розтерти виделкою.

Помідори помити та обсушити. Зрізати “кришечки” та обережно вирізати серцевину (вона не знадобиться). Посолити помідори усередині та залишити на декілька хвилин. Сік, що виділиться, потрібно злити. Помідори наповнити приготованою начинкою.

Духовку включити розігріватися до 180 градусів. . Деко змастити олією та викласти на нього фаршировані помідори. Накрити "кришечками" та помістити у духовку. Запікати протягом 30 хвилин.
Смачного!
- Дата публикации: 10.09.14 - 15:49
- Добавлен в кулинарную книгу: 5
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 8)
Очень вкусная закуска! Обожаю фаршированные помидорки!

Вкусная закусочка! +5!
вкусненько!