Тісто

Серед безлічі рецептів тіста цей можна виділити своєю ніжністю та простотою приготування. Вироби з нього виходять дуже смачними та пухкими. З нього можна приготувати будь-які пироги та пиріжки.

Список ингредиентов

  • борошно3,5 склянки
  • молоко1 склянка
  • вершкове масло200 г
  • цукор2 ст. ложки
  • сухі дріжджі2 ч. ложки
  • сыль1/2 ч. ложки

Способ приготовления

Дріжджі змішати з сіллю. Влити молоко та всипати цукор. Ретельно розмішуючи, потроху всипати борошно та додати м'яке вершкове масло. Замісити м'яке тісто, яке не буде прилипати до рук. Потрібно слідкувати, щоб тісто не вийшло занадто щільним та важким. Викласти його у миску та помістити у холодильник на 4 години. Після цього дати тісту трохи нагрітися при кімнатній температурі.

Смачного!