Домашнє морозиво

Домашнє морозиво має відмінний смак та аромат. Його ніжна консистенція сподобається як дорослим, так і дітям. Крім того, це морозиво зроблено тільки з натуральних та корисних інгредієнтів.

Список ингредиентов

  • молоко250 мл
  • вершки 33-35 %250 мл
  • яєчні жовтки4-6 шт
  • цукор80-90 г
  • ванільний цукор1 ч. ложка

Способ приготовления

Молоко довести до кипіння у невеличкій каструлі. Зняти його з вогню та охолодити до кімнатної температури. Яєчні жовтки збити з цукром та ванільним цукром за допомогою міксера або блендера. Постійно розмішуючи жовткову масу вінчиком, влити тонкою цівкою молоко.

Поставити жовтково-молочну суміш на повільний вогонь та прогрівати до загустіння, постійно розмішуючи дерев'яною лопаточкою. Готовий крем охолодити. Вершки збити міксером до утворення м'яких вершин. Додати вершки до жовткового крему та перемішати масу до однорідності. Викласти її у пластиковий контейнер та накрити його кришкою або затягнути харчовою плівкою. Помістити у морозилку до повного застигання. За цей час морозиво потрібно періодично збивати блендером, щоб його консистенція була ніжною та однорідною.

Смачного!