Піца на кефірі

Ця піца виходить надзвичайно ніжною. Вона однаково подобається як дорослим, так і дітям. Начинку у рецепті можна змінювати за своїм смаком.

  • Основной ингредиент: кефир
  • Обобщенное название: пицца

Список ингредиентов

  • борошно13 ст. ложок
  • кефір500 мл
  • твердий сир100-150 г
  • яйця3 шт
  • розпушувач1/2 ч. ложки
  • ковбасаза смаком
  • маслиниза смаком
  • печериціза смаком
  • майонезза смаком
  • сільза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Яйця злегка збити міксером. Додати сіль, кефір та розпушувач. Перемішати суміш до однорідності. Продовжуючи розмішувати, потроху додати борошно та 3 ст. ложки майонезу. Отримане тісто за консистенцією буде схоже на густу сметану. Ковбасу порізати тонкою соломкою. Маслини розрізати навпіл. Печериці помити та обсушити. Порізати їх пластинками та обсмажити з сіллю до рум'яності у невеликій кількості розігрітої олії. Сир натерти на тертці.

Духовку включити розігріватися до 180 градусів. Застелити велике деко пергаментним папером. Вилити на нього рівним тонким шаром приготоване тісто. Зверху розкласти обсмажені гриби, ковбасу та маслини. Змастити майонезом та посипати сиром. Помістити у духовку та випікати піцу до готовності приблизно 20 хвилин.

Смачного!