Шашлик із свинини

Цей свиний шашлик виходить дуже смачним та ароматним. Завдяки маринаду він виходить надзвичайно ніжним та соковитим. Це м'ясо нікого не залишить байдужим.

Список ингредиентов

  • свинина1,5 кг
  • кефір 3,2 %500 мл
  • ріпчаста цибуля5-7 шт
  • цукор1-1,5 ч. ложки
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Свинину порізати порціонними шматочками. Половину цибулі почистити та подрібнити або натерти на крупній тертці. Додати подрібнену цибулю до м'яса, посолити, поперчити та ретельно все перемішати. Потроху влити кефір, продовжуючи ретельно перемішувати. М'ясо має бути покрите кефіром, але не повинно втопати у ньому. Посипати цукром та знову все перемішати.

Решту цибулі почистити та порізати широкими кільцями. Розкласти їх зверху на шашлик. Накрити миску кришкою та залишити на 1 годину при кімнатній температурі. Після цього переставити м'ясо у холодильник та залишити на 10-12 годин. Після цього нанизати свинину та кільця цибулі на шампура. Смажити шашлик над розпеченим вугіллям до готовності. При цьому шампура потрібно час від часу перевертати та поливати м'ясо водою.

Смачного!