Канапки

Ці канапки — просто ідеальна закуска, яка поєднується з багатьма стравами. Вони досить ситні та ніжні, а їх приготування забирає всього декілька хвилин. Готові канапки можна прикрасити зеленню.

Список ингредиентов

  • батон200-300 г
  • консервований тунець1 баночка
  • яйця3-4 шт
  • майонез150 г
  • твердий сир100 г
  • зелена цибуля1 пучок

Способ приготовления

Яйця відварити круто, охолодити та почистити. Порізати їх маленькими кубиками. Цибулю помити, обсушити та подрібнити. Консерву розім'яти виделкою та змішати з цибулею і яйцями. Додати майонез та ретельно все перемішати. Батон розрізати на порціонні шматочки та змастити кожен приготованою начинкою. Сир порізати пластинками та розкласти на канапки. Викласти їх на решітку та помістити у розігріту до 200 градусів духовку. Запікати декілька хвилин, щоб сир почав плавитися.

Смачного!