Канапки з грінок
Канапки з грінок — смачна і апетитна закуска. Вона готується за декілька хвилин, а смак нікого не залишить байдужим. Перед подачею на стіл грінки можна прикрасити зеленню.
- Основной ингредиент: грибы
- Обобщенное название: бутерброды
Список ингредиентов
- батон — 1/4 шт
- печериці — 200 г
- твердий сир — 130 г
- вершкове масло — 10 г
- сушений кріп — 1 ч. ложка
- сушений чебрець — 4 г
- сіль — 2 г
Способ приготовления
Батон порізати порціонними шматочками. Обсмажити їх з обох сторін до рум'яності у сухій розігрітій сковороді. Гриби помити та порізати дрібними кубиками. У сковорідці розтопити вершкове масло. Викласти у неї гриби та посипати їх чебрецем. Смажити їх до готовності, періодично помішуючи. Трохи посолити, добре перемішати та зняти з вогню.
Духовку розігріти до 180 градусів. Обсмажені шматочки батону викласти на деко. Розкласти на хліб обсмажені гриби. Сир натерти на тертці та посипати ним канапки. Зверху посипати сушеним кропом та помістити у розігріту до 180 градусів духовку. Запікати протягом 5-7 хвилин, доки сир не розплавиться.
Смачного!
- Дата публикации: 05.09.13 - 08:29
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)