Канапки з грінок

Канапки з грінок — смачна і апетитна закуска. Вона готується за декілька хвилин, а смак нікого не залишить байдужим. Перед подачею на стіл грінки можна прикрасити зеленню.

Список ингредиентов

  • батон1/4 шт
  • печериці200 г
  • твердий сир130 г
  • вершкове масло10 г
  • сушений кріп1 ч. ложка
  • сушений чебрець4 г
  • сіль2 г

Способ приготовления

Батон порізати порціонними шматочками. Обсмажити їх з обох сторін до рум'яності у сухій розігрітій сковороді. Гриби помити та порізати дрібними кубиками. У сковорідці розтопити вершкове масло. Викласти у неї гриби та посипати їх чебрецем. Смажити їх до готовності, періодично помішуючи. Трохи посолити, добре перемішати та зняти з вогню.

Духовку розігріти до 180 градусів. Обсмажені шматочки батону викласти на деко. Розкласти на хліб обсмажені гриби. Сир натерти на тертці та посипати ним канапки. Зверху посипати сушеним кропом та помістити у розігріту до 180 градусів духовку. Запікати протягом 5-7 хвилин, доки сир не розплавиться.

Смачного!