Налисники із кабачків

Ці оригінальні налисники приголомшать Вас своєю ніжністю. Їх приготування досить просте, тому цей рецепт неодмінно стане одним з Ваших улюблених. За бажанням для налисників можна використовувати будь-яку іншу начинку за своїм смаком.

Список ингредиентов

  • гриби500 г
  • вода1,5 склянки
  • кабачки200 г
  • борошно1 склянка
  • ріпчаста цибуля2 шт
  • цукор1 ст. ложка
  • розпушувач1 ч. ложка
  • сільза смаком
  • зелена цибуляза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Кабачки помити і почистити. Натерти їх на дрібній тертці або подрібнити у блендері. Цукор і 1 ч. ложку солі розчинити у теплій воді. Всипати борошно і перемішати тісто до однорідності. Додати до нього кабачки, розпушувач і 3 ст. ложки олії. Ретельно все перемішати. Отримане тісто має бути трохи густішим, ніж для звичайних налисників.

Сковорідку для млинців добре розігріти та змастити олією. Влити трохи тіста та рівномірно його розподілити. Смажити млинець з обох сторін до рум'яності. Так само спекти ще 3-5 налисників.

Ріпчасту цибулю почистити та подрібнити. Гриби помити, обсушити та порізати невеличкими шматочками. У окремій сковорідці розігріти олію та обсмажити у ній цибулю. Додати гриби та смажити їх, доки не випарується уся рідина. Потім дати їм підрум'янитися. Зелену цибулю помити, обсушити та подрібнити. Додати до грибів, перемішати та зняти з вогню. На налисники викласти приготовану начинку та скласти їх конвертиками.

Смачного!