Оладки із кабачків

Оладки з кабачків — дуже популярна страва. Їх апетитний смак та аромат сподобаються усій Вашій родині. Перед подачею на стіл їх можна полити сметаною.

Список ингредиентов

  • молоді кабачки250 г
  • яйця3 шт
  • борошно2 ст. ложки
  • часник1 зубочок
  • зеленьза смаком
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Зелень помити, обсушити та подрібнити. Часник почистити та пропустити через часничницю. Яйця злегка збити вінчиком у глибокій мисці. Злегка поперчити, додати зелень та часник. Злегка все перемішати. Кабачок помити, почистити та натерти на крупній тертці. Додати його до яєчної суміші та добре перемішати. Всипати борошно і ще раз ретельно перемішати.

У сковорідці розігріти олію. Кабачкове тісто посолити і ложкою викласти у сковорідку оладки. Злегка притиснути їх і смажити 1-2 хвилини на середньому вогні. Потім перевернути, зменшити вогонь та накрити сковорідку кришкою. Смажити оладки ще 3-4 хвилини до рум'яності.

Смачного!