Салат з грінками

Цей салат виходить дуже легким та свіжим. Крім того, він достатньо дієтичний. У ньому чудово поєднуються смаки овочів та грінок.

  • Основной ингредиент: овощи
  • Обобщенное название: салат

Список ингредиентов

  • молода капуста1/2 кочана
  • огірки2 шт
  • болгарський перець1 шт
  • батон або білий хліб150-200 г
  • ріпчаста цибуля1/4 шт
  • сільза смаком
  • спеціїза смаком
  • оліяза смаком

Способ приготовления

Капусту помити та зняти верхні листочки. Порізати капусту тонкою соломкою. Трошки посолити та добре розім'яти. Огірки помити, зрізати шкірку і порізати кубиками. Болгарський перець помити та почистити. Порізати середніми кубиками. Цибулю почистити та дрібно порізати.

Батон порізати кубиками. У сковорідці розігріти олію. Обсмажити у ній шматочки хлібу до золотистого кольору. У салатницю викласти капусту, болгарський перець, огірки та цибулю. Посолити, поперчити, посипати спеціями і скропити олією. Ретельно все перемішати. Безпосередньо перед подачею на стіл у салат додати грінки та обережно перемішати.

Смачного!