Салат з куркою та шампіньйонами

Цей салат вразить Вас своїм надзвичайним смаком. Він достатньо ситний і прикрасить будь-який святковий стіл. Прикрасити салат можна листиками зелені.

Список ингредиентов

  • відварна куряча грудинка300 г
  • майонез200-300 г
  • шампіньйони150 г
  • яйця2 шт
  • морква1-2 шт
  • мариновані огірки3 шт
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • консервована солодка кукурудза4-5 ст. ложок
  • часник2 зубочки
  • зелень кропу1 пучок
  • оліядля смаження
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Печериці помити та порізати пластинками. Цибулю почистити та дрібно порізати. У сковорідці розігріти олію на середньому вогні. Викласти у неї цибулю з грибами і смажити їх до готовності, періодично розмішуючи. Моркву почистити, помити та натерти на крупній тертці. У окремій сковорідці розігріти трохи олії. Смажити у ній моркву до м'якості, періодично помішуючи.

Варене куряче філе порізати середніми шматочками. Мариновані огірки порізати маленькими шматочками. Яйця відварити круто, почистити та натерти на середній тертці. Часник почистити та пропустити через часничницю. Зелень кропу помити, обсушити та подрібнити. Змішати майонез з часником та зеленню.

У салатницю викласти половину курячого філе. Посолити, поперчити та добре змастити майонезною заправкою. Зверху викласти половину порізаних огірків. Злегка змастити їх майонезом. Наступним шаром викласти половину смаженої моркви. Також змастити її майонезом та викласти печериці. Знов змастити соусом та закрити рештою моркви. Змастити майонезом та викласти другу половину огірків. Змастити їх соусом та сформувати шар з кукурудзи. Нанести майонез та викласти решту курячого філе. Добре змастити майонезом та посипати тертими яйцями. Нанести на поверхню салата соус та помістити на пару годин у холодильник.

Смачного!