Маринований шашлик

Маринований шашлик — страва, без якої не можливо уявити собі весінні та літні свята. Серед величезної кількості різноманітних рецептів шашлику цей відрізняється простотою приготування. Не зважаючи на це, м'ясо виходить ніжним та соковитим.

  • Основной ингредиент: мясо
  • Обобщенное название: шашлык

Список ингредиентов

  • м'ясо1 кг
  • ріпчаста цибуля2 шт
  • лимон1 шт
  • чорний перець горошком5 шт
  • лавровий лист2 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

М'ясо помити і порізати порціонними шматочками. Посолити, поперчити, посипати лавровим листом і перцем горошком. Цибулю почистити і порізати кільцями або півкільцями. Лимон помити і порізати кружечками. До м'яса додати лимон і цибулю. Добре все перемішати та поставити зверху гніт. Помістити у холодильник на добу.

Після цього маринований шашлик ретельно перемішати. Нанизати шматочки м'яса на шампура на відстані 1 см один від іншого. Смажити шашлик до готовності над розпеченим вугіллям до рум'яного кольору приблизно 15 хвилин.

Смачного!