Маринований шашлик
Маринований шашлик — страва, без якої не можливо уявити собі весінні та літні свята. Серед величезної кількості різноманітних рецептів шашлику цей відрізняється простотою приготування. Не зважаючи на це, м'ясо виходить ніжним та соковитим.
Список ингредиентов
- м'ясо — 1 кг
- ріпчаста цибуля — 2 шт
- лимон — 1 шт
- чорний перець горошком — 5 шт
- лавровий лист — 2 шт
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
М'ясо помити і порізати порціонними шматочками. Посолити, поперчити, посипати лавровим листом і перцем горошком. Цибулю почистити і порізати кільцями або півкільцями. Лимон помити і порізати кружечками. До м'яса додати лимон і цибулю. Добре все перемішати та поставити зверху гніт. Помістити у холодильник на добу.
Після цього маринований шашлик ретельно перемішати. Нанизати шматочки м'яса на шампура на відстані 1 см один від іншого. Смажити шашлик до готовності над розпеченим вугіллям до рум'яного кольору приблизно 15 хвилин.
Смачного!
- Дата публикации: 10.09.13 - 07:01
- Добавлен в кулинарную книгу: 1