Шашлик з курячого філе

Якщо Ви хочете приготувати більш дієтичний та легкий шашлик, то зверніть увагу на цей рецепт. М'ясо виходить не тільки дуже ніжним, але ще й надзвичайно ароматним. За бажанням у рецепт можна додати будь-яку іншу зелень і спеції за своїм смаком.

Список ингредиентов

  • куриряче філе600-700 г
  • газована мінерально вода500 мл
  • ріпчаста цибуля300-350 г
  • лимон1 ш т
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • зелень петрушкиза смаком
  • спеціїза смаком
  • оліяза смаком

Способ приготовления

Куряче філе порізати порціонними шматочками. Цибулю почистити і порізати кільцями. У миску викласти м'ясо та цибулю. Посолити, поперчити і посипати спеціями. Зелень помити, обсушити та подрібнити. Посипати нею куряче філе. Додати олію і влити мінеральну воду. Добре все перемішати. При цьому м'ясо має бути повністю покрите маринадом. Залишити маринуватися мінімум на 3 години.

Лимон помити і порізати кружечками. На шампура нанизати куряче філе впереміш зі шматочками лимону. Швидко обсмажити шашлик з усіх сторін над розпеченим вугіллям до готовності. Під час смаження потрібно слідкувати, щоб не пересушити м'ясо.

Смачного!