Торт «Бите скло з крекером»

Цей торт справедливо можна назвати одним з найпростіших. Однак його відмінний смак та незвичний вигляд привернуть увагу усіх Ваших гостей. За бажанням у рецепт можна додавати різні фрукти.

Список ингредиентов

  • сметана 25 %500-600 г
  • крекер350-500 г
  • цукор150 г
  • желе у порошку з різними смаками3-4 пакетики
  • желатин30 г

Способ приготовления

Желе замочити у невеликій кількості теплої води. Кожну пачку желе приготувати за інструкцією на упаковці, зменшивши кількість води. Розлити у неглибокі тарілочки та помістити у холодильник до повного застигання желе. Сметану збити з цукром за допомогою міксера. Збивати, доки цукор не розчиниться.

Набухлий желатин розчинити на водяній бані. Влити його тонкою цівкою у сметанний крем, постійно розмішуючи. Крекер розламати на шматочки. Застигле желе порізати кубиками. У сметанний крем додати крекер та шматочки желе. Обережно все перемішати і викласти у форму, застелене харчовою плівкою. Помістити у холодильник до повного застигання приблизно на 2 години. Після цього накрити форму тарілкою та обережно перевернути на неї торт. Зняти харчову плівку і подати на стіл.

Смачного!