Шашлик в духовці

Якщо Ви зібрались приготувати шашлик, а погода Вас підвела, то не обов'язково собі у цьому відмовляти. Шашлик в духовці також виходить дуже смачним і апетитним. Подавати на стіл шашлики можна з улюбленим соусом.

Список ингредиентов

  • свинина600 г
  • маленька ріпчаста цибуля200-300 г
  • велика ріпчаста цибуля1 шт
  • майонез2 ст. ложки
  • аджика1 ст. ложка
  • часник2 зубочки
  • лимонний сікза смаком

Способ приготовления

Велику цибулю почистити і натерти на тертці. Часник почистити і пропустити через прес. Змішати майонез з аджикою. Свинину порізати порціонними шматочками і змішати з цибулею и часником. Додати майонезний соус і ретельно все перемішати. Залишити маринуватися мінімум на 3 години.

Маленькі цибулини почистити. Лимонний сік змішати з водою. Шматочки м'яса нанизати на дерев'яні шпажки упереміш з цибулинками. Форму застелити фольгою та викласти над нею шашлики. Краї шпажок загорнути у фольгу, щоб вони не підгоріли. Помістити у розігріту до 250 градусів духовку і запікати протягом 1 години. За цей час шашлик потрібно періодично скроплювати підкисленою водою і перевертати.

Смачного!