Дріжджове тісто
Жодна магазинна випічка не може порівнятися своїм смаком з домашньою. Цей простий рецепт дріжджового тіста стане одним з Ваших улюблених. Плюсом цього рецепту є те, що це тісто відмінно зберігається протягом декількох днів у холодильнику.
Список ингредиентов
- борошно — 3,5 склянки
- молоко — 1 склянка
- вершкове масло — 200 г
- цукор — 2 ст. ложки
- сухі дріжджі — 2 ч. ложки
- сіль — 1/2 ч. ложки
Способ приготовления
Дріжджі змішати з сіллю, цукром і молоком. Поступово всипати просіяне борошно, ретельно все розмішуючи. У кінці замісу додати м'яке вершкове масло. Готове тісто має бути легким і ніжним, але не повинно прилипати до рук. Викласти його у миску і помістити у холодильник на 4 години. Після цього тісто дістати з холодильника і дати йому трохи зігрітися. Потім можна приступати до формування виробів. Якщо Ви готуєте тісто за декілька днів, то під час замісу потрібно додати 1/2 ч. ложки соди.
Смачного!
- Дата публикации: 13.09.13 - 08:10
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.