Тушкована риба з овочами

Ця тушкована риба з овочами відмінно смакує як у гарячому, так і у холодному вигляді, тому її можна приготувати заздалегідь. За бажанням у готову страву можна додати подрібнену зелень. У якості гарніру чудово підійде відварна картопля або кольорова капуста.

  • Основной ингредиент: хек

Список ингредиентов

  • філе хека2 шт
  • морква2 шт
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • олія2 ст. ложки
  • томатна паста1 ст. ложка
  • лавровий лист5 шт
  • духмяний перець горошком5 шт
  • чорний мелений перець2 щіпки
  • сільза смаком

Способ приготовления

Рибне філе порізати порціонними шматочками. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Цибулю почистити і порізати півкільцями. Змішати у ємкості цибулю, моркву і рибу. У великій сковорідці розігріти олію. Викласти у неї суміш риби і овочів. Накрити кришкою і тушити протягом 15 хвилин.

Після цього додати томатну пасту, гвоздику, духмяний перець і лавровий лист. Посолити, поперчити і добре перемішати. Тушити до готовності ще 10-15 хвилин під накритою кришкою.

Смачного!