Фаршировані гриби
Ця оригінальна страва вразить усіх Ваших гостей. Фаршировані гриби готуються за мінімум часу, а результат Вам обов'язково сподобається. Крім того, цю страву так легко готувати, що з цим може впоратись навіть дитина.
- Основной ингредиент: шампиньоны
Список ингредиентов
- великі печериці — 10-12 шт
- твердий сир — 150 г
- шинка — 150 г
- велика ріпчаста цибуля — 1 шт
- сметана 20 % — 3 ст. ложки
- зелень кропу — 1 пучок
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- олія — для смаження
Способ приготовления
Гриби помити і обсушити. Ніжки видалити і вирізати частину серцевини, щоб утворилися “чашечки”. Ніжки та м'якоть грибів порізати маленькими шматочками. Цибулю почистити і подрібнити. Зелень помити, обсушити і дрібно порізати. Сир натерти на тертці. Шинку порізати кубиками.
У сковорідці розігріти олію. Обсмажити у ній цибулю. Додати порізані гриби і смажити їх протягом 10-15 хвилин. Додати шинку, сметану і 2 ст. ложки тертого сиру. Посипати зеленню і смажити 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Посолити і зняти суміш з вогню. Наповнити капелюшки грибів приготованою начинкою. Викласти фаршировані гриби на деко і посипати їх зверху сиром. Влити у деко воду на 1 см. Помістити у розігріту до 200 градусів духовку і запікати до готовності протягом 25 хвилин.
Смачного!
- Дата публикации: 17.09.13 - 07:23
- Добавлен в кулинарную книгу: 0