Фаршировані гриби

Ця оригінальна страва вразить усіх Ваших гостей. Фаршировані гриби готуються за мінімум часу, а результат Вам обов'язково сподобається. Крім того, цю страву так легко готувати, що з цим може впоратись навіть дитина.

Список ингредиентов

  • великі печериці10-12 шт
  • твердий сир150 г
  • шинка150 г
  • велика ріпчаста цибуля1 шт
  • сметана 20 %3 ст. ложки
  • зелень кропу1 пучок
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Гриби помити і обсушити. Ніжки видалити і вирізати частину серцевини, щоб утворилися “чашечки”. Ніжки та м'якоть грибів порізати маленькими шматочками. Цибулю почистити і подрібнити. Зелень помити, обсушити і дрібно порізати. Сир натерти на тертці. Шинку порізати кубиками.

У сковорідці розігріти олію. Обсмажити у ній цибулю. Додати порізані гриби і смажити їх протягом 10-15 хвилин. Додати шинку, сметану і 2 ст. ложки тертого сиру. Посипати зеленню і смажити 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Посолити і зняти суміш з вогню. Наповнити капелюшки грибів приготованою начинкою. Викласти фаршировані гриби на деко і посипати їх зверху сиром. Влити у деко воду на 1 см. Помістити у розігріту до 200 градусів духовку і запікати до готовності протягом 25 хвилин.

Смачного!