Фаршировані патисони

Ця страва неодмінно здивує усіх Ваших гостей. Фаршировані патисони виходять дуже смачними і соковитими. А їх чудовий аромат нікого не залишить байдужим.

  • Время приготовления: 1,5 часа
  • Основной ингредиент: патиссоны

Список ингредиентов

  • яловичина400 г
  • невеликі патисони4 шт
  • куряча грудка1 шт
  • невеликі помідори2-3 шт
  • баклажан1 шт
  • болгарський перець1 шт
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • часник3 зубочки
  • сільза смаком
  • спеціїза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Патисони помити і зрізати з них верхівки. Ложкою або маленьким ножем вирізати серцевину. М'ясо порізати шматочками і перемолоти у м'ясорубці. У сковорідці розігріти олію і обсмажити у ній фарш. Посолити, поперчити і посипати спеціями. Влити 70 мл води, накрити кришкою і тушити на повільному вогні 5-10 хвилин.

Цибулю почистити і подрібнити. Обсмажити її до золотистого кольору у розігрітій олії. Баклажани помити і почистити. Порізати їх кубиками і додати до цибулі. Болгарський перець помити і почистити. Порізати його соломкою і додати до овочів. Смажити все 5 хвилин, періодично помішуючи. Помідори помити і подрібнити. Часник почистити і пропустити через прес. Додати до овочів помідори і часник. Посолити, накрити кришкою і тушкувати протягом 10 хвилин.

Духовку включити розігріватися до 180-200 градусів. М'ясний фарш змішати з тушкованими овочами. Наповнити патисони приготованою начинкою. Накрити зрізаними верхівками і викласти на деко. Влити у нього трохи води і помістити у духовку. Запікати патисони до м'якості приблизно 40-50 хвилин. Готовність патисонів можна перевірити зубочисткою.

Смачного!