Запечена риба в духовці

Це дуже простий рецепт приготування риби. Вона виходить дуже ніжною та ароматною. За бажанням у рецепт можна додавати улюблену зелень.

  • Время приготовления: 1 час
  • Основной ингредиент: рыба

Список ингредиентов

  • рибне філе600 г
  • ріпчаста цибуля3 шт
  • яйця2 шт
  • твердий сир50 г
  • лимонний сік1 ст. ложка
  • сільза смаокм
  • чорний мелений перецьза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Порізати рибу на порціонні шматочки. Сіль і сік розчинити у 1 склянці води. Залити рибу кислою водою і помістити у холодильник на 20-30 хвилин. Цибулю почистити і подрібнити. Обсмажити її до золотистого кольору у розігрітій олії. Дати їй охолонути. Яйця зварити круто, охолодити і почистити. Натерти їх на тертці і додати до цибулі. Добре все перемішати. Сир натерти на крупній тертці.

Духовку включити розігріватися до 180-200 градусів. Фольгу змастити олією і викласти на неї половину рибного філе одним шаром. Зверху викласти цибулю з яйцем. Закрити рештою рибного філе. Посипати сиром і загорнути фольгу. Помістити у духовку і запікати 20 хвилин. Потім фольгу розвернути і запікати рибу ще 5 хвилин.

Смачного!