Запечена риба в духовці
Це дуже простий рецепт приготування риби. Вона виходить дуже ніжною та ароматною. За бажанням у рецепт можна додавати улюблену зелень.
- Время приготовления: 1 час
- Основной ингредиент: рыба
Список ингредиентов
- рибне філе — 600 г
- ріпчаста цибуля — 3 шт
- яйця — 2 шт
- твердий сир — 50 г
- лимонний сік — 1 ст. ложка
- сіль — за смаокм
- чорний мелений перець — за смаком
- олія — для смаження
Способ приготовления
Порізати рибу на порціонні шматочки. Сіль і сік розчинити у 1 склянці води. Залити рибу кислою водою і помістити у холодильник на 20-30 хвилин. Цибулю почистити і подрібнити. Обсмажити її до золотистого кольору у розігрітій олії. Дати їй охолонути. Яйця зварити круто, охолодити і почистити. Натерти їх на тертці і додати до цибулі. Добре все перемішати. Сир натерти на крупній тертці.
Духовку включити розігріватися до 180-200 градусів. Фольгу змастити олією і викласти на неї половину рибного філе одним шаром. Зверху викласти цибулю з яйцем. Закрити рештою рибного філе. Посипати сиром і загорнути фольгу. Помістити у духовку і запікати 20 хвилин. Потім фольгу розвернути і запікати рибу ще 5 хвилин.
Смачного!
- Дата публикации: 02.10.13 - 08:32
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)