Домашнє вино

Ніжний смак домашнього вина зробить зустріч з друзями особливо душевною. Яскравий насичений колір вина прикрасить будь-який святковий стіл. Кількість цукру у рецепті можна регулювати за своїм смаком.

  • Время приготовления: 8 часов и более
  • Основной ингредиент: виноград
  • Обобщенное название: вино

Список ингредиентов

  • виноград5 кг
  • цукорза смаком

Способ приготовления

Виноград перебрати і добре подавити. Залишити на 3-4 дні. Після цього відтиснути з винограду сік. Додати до соку воду у пропорції 2:1. Всипати цукор у пропорції 2,5 кг на 10 л рідини. Ретельно розмішати і розлити у пляшки. На горлечко одягнути гумові рукавички. Спочатку рукавички роздуються, а потім почнуть спадати. Коли вони повністю опадуть, вино готове. Обережно процідити його і розлити у пляшки.

Смачного!