Варення з яблук з оцтом

Це яблучне варення виходить дуже ароматним і смачним. Його легкий смак сподобається усім Вашим близьким. Воно чудово підходить для приготування різноманітних десертів та випічки.

  • Время приготовления: 1,5 часа
  • Основной ингредиент: яблоки
  • Обобщенное название: варенье

Список ингредиентов

  • яблука1 кг
  • цукор300 г
  • вода100 мл
  • оцет 6 %1/2 ч. ложки
  • кориця1 паличка

Способ приготовления

Яблука помити і почистити. Порізати їх невеличкими кубиками. Розчинити цукор у гарячій воді. У каструлю для варки варення викласти яблука і залити їх сиропом. Додати корицю, поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити протягом 1 години на повільному вогні, періодично помішуючи.

Потім додати оцет, ретельно перемішати і видалити паличку кориці. Розкласти готове гаряче варення у стерилізовані баночки і закотити їх. Поставити догори дном, закутати у ковдру і залишити до повного охолодження.

Смачного!

</