Овочевий суп

Цей суп дуже легкий і смачний. Він однаково підійде як для тих, хто слідкує за своєю фігурою, так і для дітей. Його яскравий колір та апетитний аромат неодмінно Вам сподобаються.

  • Время приготовления: 30 минут
  • Основной ингредиент: овощи
  • Обобщенное название: суп

Список ингредиентов

  • велика картопля3 шт
  • невеличкі помідори4 шт
  • червоний болгарський перець2 шт
  • червона ріпчаста цибуля1 шт
  • морква1 ш т
  • зелень петрушкиза смаком
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Картоплю почистити, помити і порізати соломкою або кубиками. Моркву почистити, помити і натерти на тертці. Цибулю почистити і порізати тонкими кільцями. Потім кожне розрізати на 4 частини. Помідори помити і порізати кубиками. Болгарський перець помити, очистити від серцевини і порізати соломкою або кубиками. Зелень помити, обсушити і подрібнити.

У каструлі довести до кипіння 2 л води. Викласти у неї картоплю і варити її протягом 7-10 хвилин. Потім додати моркву і знову довести суп до кипіння. Варити 1-2 хвилини і викласти у каструлю цибулю. Варити суп до м'якості картоплі. Додати болгарський перець і помідори. Варити суп 2-3 хвилини. Посолити, посипати зеленню і зняти з вогню. Дати настоятися під накритою кришкою протягом 10 хвилин.

Смачного!