Млинці з кабачків

Серед великої кількості різноманітних страв, які можна приготувати з кабачків, можна виділити млинці. Свою популярність вони завоювали швидкістю та простотою приготування. До того ж, вони виходять дуже ніжними та ароматними.

  • Время приготовления: 30 минут
  • Основной ингредиент: кабачки
  • Обобщенное название: блинчики

Список ингредиентов

  • кабачки800 г
  • яйця2 шт
  • борошно10 ст. ложок з гіркою
  • зеленьза смаком
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Кабачки помити, почистити і натерти на дрібній тертці. Якщо виділилося занадто багато соку, то його потрібно злити. Зелень помити, обсушити і подрібнити. Змішати терті кабачки з зеленню та яйцями. Всипати борошно, посолити і поперчити. Добре все перемішати. Отримана маса не має бути занадто рідкою або густою. У сковорідці розігріти олію. Ложкою викладати у неї кабачкову масу і смажити млинці з обох сторін приблизно по 5-7 хвилин.

Смачного!