Запечена риба у фользі

Це надзвичайно простий рецепт приготування риби. Вона виходить дуже ароматною і ніжною. На стіл її можна подавати з овочами та зеленню.

  • Время приготовления: 1 час
  • Основной ингредиент: рыба

Список ингредиентов

  • червона риба1 кг
  • лимони2 шт
  • зелень кропу1 пучок
  • зелень петрушки1 пучок
  • зелена цибуля1 пучок
  • оливкова олія1 ст. ложка
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Рибу почистити і помити. Обсушити її за допомогою паперових серветок. Натерти зовні і зсередини сіллю та перцем. Лимони помити і обсушити. Порізати їх товстими кружечками. Зелень помити і обсушити. Викласти її на лист фольги, а зверху розкласти приблизно 1/3 частину кружечків лимонів.

У животик риби вкласти решту зелені і половину кружечків лимонів, що залишилися. Викласти рибу на зелень і лимони. Зверху розкласти решту кружечків лимонів. Полити оливковою олією і добре загорнути рибу у фольгу. Помістити у розігріту до 200 градусів духовку і запікати протягом 40 хвилин. Потім фольгу розгорнути і запікати рибу ще 5 хвилин до рум'яності.

Смачного!