Запечена риба в рукаві

Риба за цим рецептом виходить дуже ніжною і соковитою. До того ж, цей рецепт дуже дієтичний і готується без використання олії. На стіл рибу можна подати з відварними овочами та салатом.

  • Время приготовления: 1,5 часа
  • Основной ингредиент: рыба

Список ингредиентов

  • морська риба500 г
  • лимон1/4 шт
  • сільза смаком
  • розмаринза смаком
  • базилікза смаком
  • майоранза смаком
  • зелень кропуза смаком
  • зелень петрушкиза смаком

Способ приготовления

Рибу почистити і добре помити. Посипати її спеціями і викласти у рукав для запікання. Лимон помити і порізати кружечками. Додати їх до риби. Краї рукава зав'язати і викласти у глибоке деко. Помістити у розігріту до 180-200 градусів духовку і запікати рибу до готовності приблизно 1 годину.

Смачного!