Риба з овочами

Ця страва достатньо проста у приготуванні. Вона виходить дуже ситною та смачною. Готову рибу з овочами можна посипати подрібненою зеленню.
- Время приготовления: 1 час
- Количество порций: 6
- Основной ингредиент: рыба
Список ингредиентов
- морська риба — 1 кг
- томатний сік — 1 стакан
- болгарський перець — 3 шт
- помідори — 2 шт
- велика ріпчаста цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
- часник — 2-3 зубочки
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- борошно — для панірування
- олія — для смаження
Способ приготовления

Рибу почистити, ретельно помити і обсушити. Порізати її порціонними шматочками. Посолити, поперчити і обкотити у борошні. У сковорідці розігріти олію. Обсмажити у ній рибу з усіх сторін до рум'яності.

Овочі помити і почистити. Цибулю порізати півкільцями, часник подрібнити, моркву натерти на тертці, а болгарський перець і помідори окремо порізати невеличкими шматочками. У окремій сковорідці розігріти олію. Злегка обсмажити у ній цибулю. Додати моркву і смажити овочі до рум'яності. Потім додати болгарський перець і помідори. Посолити, поперчити і тушкувати протягом 5 хвилин.

У каструлю з товстим дном викласти обсмажену рибу. Зверху викласти овочі і залити все томатним соком. Накрити кришкою і поставити на вогонь. Коли сік закипить, вогонь потрібно зменшити і тушкувати рибу протягом 15 хвилин. Потім посипати часником і тушити рибу з овочами ще приблизно 5 хвилин.
Смачного!

- Дата публикации: 28.04.14 - 11:26
- Добавлен в кулинарную книгу: 9
- Рейтинг:4.5(средняя оценка: 4.5, всего голосов: 6)
Аппетитная рыбка!
спасибо, а вкуснаяяяяя, оторваться не возможно
уверена, что это потрясающе вкусно!
очень вкусно, спасибо раскраске
Аппетитная рыбка !

спасибо
Рыба и томат это потрясающе,
обожаю такое сочетание!
и я очень люблю
М-м-м, как аппетитно!

спасибо, реально очень вкусно