Сирний крем для торта

Цей крем виходить надзвичайно ніжним і схожим на суфле. Його вершково-полуничний смак сподобається усім любителям солодощів. З цим кремом Ваш торт стане справжнім шедевром.

  • Время приготовления: 45 минут
  • Основной ингредиент: творог
  • Обобщенное название: крем

Список ингредиентов

  • сир400 г
  • вершки 30 %330 мл
  • цукрова пудра7 ст. ложок
  • вода150 мл
  • желатин20 г
  • полуницяза смаком

Способ приготовления

Желатин залити холодною водою і залишити на 30 хвилин. Полуницю помити і обсушити. Сир збити блендером до утворення однорідної маси. Додати вершки і збити все міксером на повільній швидкості. Продовжуючи розмішувати, всипати цукрову пудру. Збити керм до однорідності.

Желатин поставити на повільний вогонь або водяну баню. Прогрівати до повного розчинення, постійно розмішуючи. Кип'ятити желатин не можна, інакше він втратить свої властивості. Дати розтопленому желатину трохи охолонути і влити тонкою цівкою у сирний крем, постійно розмішуючи. Додати полуницю і акуратно все перемішати.

Смачного!