Баунті

Якщо Ви хочете поласувати домашніми баунті, то просто скористайтесь цим рецептом. Ніжні батончики з кокосовим смаком та шоколадною глазур'ю сподобаються як дорослим, так і дітям. За бажанням замість молочного шоколаду можна використовувати білий або чорний.

  • Время приготовления: 6 часов
  • Основной ингредиент: кокос

Список ингредиентов

  • молочний шоколад300 г
  • вершки 20 %200 мл
  • кокосова стружка200 г
  • цукор85 г
  • олія2-3 ст. ложки
  • вершкове масло50 г

Способ приготовления

У каструльку викласти вершкове масло. Додати вершки та цукор. Прогрівати на повільному вогні до повного розчинення, не доводячи до кипіння. Зняти з вогню і додати кокосову стружку. Добре все перемішати. Форму застелити пергаментом і рівним шаром викласти на неї кокосову масу. Помістити у морозилку на 1 годину для застигання.

Після цього масу розрізати на порціонні шматочки і сформувати батончики. Помістити у морозилку до повного застигання мінімум на 2-3 години. Шоколад розламати на шматочки і викласти у каструльку. Влити олію і розтопити все на паровій бані. Якщо глазур буде густуватою, то можна влити ще трохи олії.

Зняти шоколадну глазур з вогню. Кокосові батончики надіти на зубочистки і опустити у глазур. Верхня частина та боки мають бути повністю покриті шоколадом. Викласти білою частиною на фольгу і залишити до повного застигання. Потім опустити батончики нижньою частиною у глазур, щоб покрити і цю сторону. Залишити батончики до повного застигання глазурі.

Смачного!