Сирник без випікання

Цей сирник виходить дуже ніжним та легким. Це відмінний десерт як для дитячого свята, так і для зустрічі з друзями. Готовий сирник можна прикрасити шматочками фруктів або ягід.

  • Время приготовления: 6 часов
  • Основной ингредиент: сыр
  • Обобщенное название: сырник

Список ингредиентов

  • вершковий сир500 г
  • пісочне печиво300 г
  • вершки 33-35 %200 мл
  • цукор150 г
  • вершкове масло100-150 г
  • желатин20 г

Способ приготовления

Замочити желатин на 1 годину у 100 мл холодної кип'яченої води. Печиво подрібнити у блендері або перемолоти у м'ясорубці. Вершкове масло розтопити і змішати з печивом. Викласти цю масу рівним шаром у роз'ємну форму і добре її утрамбувати. Помістити корж у холодильник.

Желатин розчинити на повільному вогні або водяній бані. Вершки збити з цукром за допомогою міксера. Додати вершковий сир і ретельно все перемішати. Влити теплий желатин і перемішати масу до однорідності. Викласти її рівним шаром на корж з печива. Помістити у холодильник приблизно на 3-4 години. Потім акуратно провести гострим ножем по краях форми і зняти кільце.

Смачного!