Сирний торт без випічки

М’який сирний крем у поєднанні з шоколадним печивом утворюють надзвичайно смачний торт. За бажанням між шарами торту можна розкладати шматочки фруктів. Прикрасити готовий торт можна також розтопленим шоколадом або глазур'ю.

  • Время приготовления: 4 часа
  • Основной ингредиент: творог
  • Обобщенное название: торт

Список ингредиентов

  • сир400 г
  • сметана400 мл
  • шоколадне печиво300 г
  • цукор150 г
  • чорний шоколад100 г
  • желатин1 ст. ложка

Способ приготовления

Желатин замочити у 100 мл холодної води. Залишити його на 15-20 хвилин. Потім прогріти на водяній бані до повного розчинення. Сир збити міксером або блендером, щоб не залишилося грудочок. Додати сметану і цукор. Знову все ретельно збити. Теплий розтоплений желатин влити тонкою цівкою у сирний крем. Збити міксером до утворення однорідної маси. Залишити крем на 30 хвилин, періодично помішуючи.

Форму застелити харчовою плівкою або фольгою. Викладати у форму шари печива та сирний крем. Накрити харчовою плівкою і помістити у холодильник на 2-3 години. Потім верхній шар плівки зняти і обережно перевернути торт на тарілку. Зняти з нього харчову плівку або фольгу. Шоколад натерти на тертці і посипати ним поверхню торта.

Смачного!