Італійське печиво

Італійська кухня відома своїми надзвичайно смачними стравами. Італійське печиво здивує Вас своїм ароматом та незвичним смаком. Тонке хрустке печиво обов'язково сподобається усій Вашій родині.

  • Время приготовления: 20 минут
  • Кухня: Итальянская кухня
  • Основной ингредиент: миндаль
  • Обобщенное название: печенье

Список ингредиентов

  • цукор210 г
  • чорний шоколад200 г
  • вершкове масло160 г
  • мигдаль110 г
  • борошно90 г
  • вівсяні пластівці80 г
  • вершки50 мл
  • кокосова стружка30 г
  • ванільний цукор1 ч. ложка

Способ приготовления

Вершкове масло розтопити і змішати з вівсяними пластівцями. Додати цукор, борошно, вершки і ванільний цукор. Ретельно все перемішати. Мигдаль порізати невеликими шматочками і додати до тіста. Всипати кокосову стружку і знову добре все перемішати.

Духовку включити розігріватися до 190 градусів. Деко застелити пергаментним папером. Викладати на нього по 1 ч. ложці тіста на достатній відстані один від одного, оскільки під час випічки печиво дуже сильно розповзеться і стане тонким. Мокрими руками шарики тіста приплюснути і надати їм круглу форму.

Помістити печиво у духовку і випікати до золотистого кольору приблизно 5-6 хвилин. Обережно перекласти папір з печивом на стіл і залишити до повного охолодження. Шоколад розламати на шматочки і розтопити на водяній бані. Змастити ним одну сторону печива і дати шоколаду застигнути.

Смачного!