Суп з овочами

Суп з овочами дуже легкий і підходить як для дієтичного харчування, так і для приготування у піст. Цей суп дуже смачний і здивує Вас своїм апетитним ароматом. Готовий суп перед подачею на стіл можна посипати свіжою зеленню.

  • Время приготовления: 45 минут
  • Основной ингредиент: овощи
  • Обобщенное название: суп

Список ингредиентов

  • овочевий бульйон або вода1,5 л
  • помідори2 шт
  • болгарський перець1 шт
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • рис2,5-3 ст. ложки
  • олія1-2 ст. ложки
  • мелена паприка1/2 ч. ложки
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • зелень петрушкиза смаком

Способ приготовления

Цибулю почистити і дрібно порізати. Помідори помити і зробити на них хрестоподібні надрізи. Опустити їх на 1 хвилину у окріп. Потім обережно зняти шкірку і порізати невеличкими кубиками. Болгарський перець помити і очистити від серцевини. Порізати невеликими кубиками. Зелень помити, обсушити і подрібнити. Рис промити у проточній воді.

У каструлі розігріти олію. Обсмажити у ній цибулю протягом 2-3 хвилин. Додати помідори і петрушку. Смажити овочі ще 2 хвилини. Потім додати болгарський перець і смажити протягом 1 хвилини. Залити водою або гарячим овочевим бульйоном. Довести до кипіння і всипати промитий рис. Добре все перемішати, накрити кришкою і варити на повільному вогні 13-15 хвилин, періодично помішуючи. Потім суп посолити, поперчити і посипати паприкою. Знову все перемішати і зняти з вогню. Дати настоятися під накритою кришкою протягом 10-15 хвилин.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Я приготовил этот суп в мультиварке,получилось вкусно.

Аватар пользователя Leonid
1 уровень

Леонид, вы нгриденты сразу загружали и ставили мультиварку в режим "суп"? или сначала обжаривали лук-перец, а потом уж в мультиварку?

Аватар пользователя Tash
6 уровень