Суп з овочів

Суп з овочів містить багато вітамінів і корисних речовин. Поєднання овочів робить його смак дуже ніжним, а аромат апетитним. Крім того, він ще й достатньо дієтичний.

  • Время приготовления: 45 минут
  • Основной ингредиент: овощи
  • Обобщенное название: суп

Список ингредиентов

  • консервована квасоля200-300 г
  • цвітна капуста200-300 г
  • картопля2-3 шт
  • морква1 шт
  • буряк1 шт
  • маленький помідор1/4 шт
  • маленький болгарський перець1/4 шт
  • лавровий лист1-2 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • спеціїза смаком
  • зеленьза смаком

Способ приготовления

Усі овочі помити, почистити і окремо порізати соломкою. Цвітну капусту розділити на маленькі суцвіття. У каструлі довести до кипіння 2 л води. Опустити у неї буряк і знову дати воді закипіти. Додати моркву, перемішати і довести бульйон до кипіння. Викласти у каструлю картоплю, знову перемішати і дати закипіти. Додати цвітну капусту і варити суп до готовності овочів.

У киплячий суп викласти помідор, консервовану квасолю разом з маринадом і болгарський перець. Додати лавровий лист, перемішати і варити ще декілька хвилин. Посолити, поперчити і посипати спеціями. Зелень помити, обсушити і подрібнити. В суп всипати зелень, зняти з вогню і накрити кришкою. Дати супу трохи настоятися.

Смачного!