Суп з курки

Суп з курки наповнить Ваш дім надзвичайно апетитним ароматом. Його легкий і ніжний смак сподобається усій Вашій родині. За бажанням у рецепт можна додавати різноманітні спеції за своїм смаком.

  • Время приготовления: 1,5 часа
  • Основной ингредиент: курица
  • Обобщенное название: суп

Список ингредиентов

  • курка500 г
  • картопля3-5 шт
  • ріпчаста цибуля2 шт
  • морква2 шт
  • вермішель100-120 г
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • зеленьза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Курку помити і розділити на невеликі порціонні шматочки. 1 моркву і 1 цибулю почистити і помити. Цілими викласти їх у каструлю і залити 3 л води. Викласти у каструлю курку і поставити на вогонь. Довести до кипіння і зняти піну. Варити бульйон протягом 40-50 хвилин. Потім шматочки курки перекласти на тарілку і остудити. Розрізати їх на маленькі шматочки. Готовий бульйон процідити.

Моркву та цибулю, що залишилися також почистити і помити. Цибулю подрібнити, а моркву натерти на крупній тертці. Картоплю почистити, помити і порізати кубиками або соломкою. У бульйон викласти картоплю і курку. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити суп протягом 10-15 хвилин.

У сковорідці розігріти олію. Обсмажити у ній цибулю і моркву до золотистого кольору. Викласти обсмажені овочі у суп. Всипати вермішель і варити суп до готовності приблизно 5-7 хвилин. Посолити, поперчити і всипати зелень. Перемішати і виключити вогонь. Накрити каструлю кришкою і дати супу трохи настоятися.

Смачного!