Суп з курячим філе

Приготувати смачний і ароматний суп не так вже й важко. Цей суп з курячим філе має дуже ніжний і легкий смак. Перед подачею на стіл його можна посипати свіжим кропом.

  • Время приготовления: 1 час
  • Основной ингредиент: куриное филе
  • Обобщенное название: суп

Список ингредиентов

  • куряче філе300 г
  • картопля300 г
  • морква100 г
  • ріпчаста цибуля100 г
  • лавровий лист1 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Куряче філе порізати крупними кубиками. Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити, помити і порізати невеличкими кубиками або тонкою соломкою. Картоплю почистити, помити і порізати кубиками.

Викласти куряче філе у каструлю і залити його 1 л води. Довести до кипіння і зняти піну. Викласти у каструлю картоплю, моркву і цибулю. Посолити, поперчити і додати лавровий лист. Накрити кришкою і варити суп на повільному вогні до готовності овочів приблизно 30-40 хвилин.

Смачного!