Курячий суп

Цей суп здивує Вас своїм апетитним ароматом і незвичним смаком. Поєднання сирного смаку з куркою приверне увагу навіть тих, хто не дуже любить перші страви. Готовий суп можна посипати подрібненою свіжою зеленню кропу.

  • Время приготовления: 45 минут
  • Основной ингредиент: куриное филе
  • Обобщенное название: суп

Список ингредиентов

  • куряче філе300 г
  • картопля200 г
  • ріпчаста цибуля100 г
  • плавлений сир100 г
  • морква50 г
  • сільза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Куряче філе порізати невеличкими шматочками. Картоплю почистити, помити і порізати брусочками. Цибулю почистити і подрібнити. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Плавлений сир порізати невеличкими кубиками.

У каструлі довести до кипіння 2 л води. Викласти у неї картоплю і варити її протягом 10 хвилин. У сковорідці розігріти олію. Обсмажити у ній куряче філе. Перекласти його на тарілку, а у сковорідку викласти моркву і цибулю. Смажити овочі до золотистого кольору.

У киплячий суп викласти обсмажені овочі і куряче філе. Посолити, перемішати і варити протягом 20 хвилин. Потім додати у суп плавлений сир. Знову перемішати і варити на маленькому вогні ще 5 хвилин.

Смачного!