Сирний суп

Якщо Ви любите сир, то обов'язково приготуйте цей суп. Він неодмінно ввійде у список Ваших найулюбленіших рецептів. Цей суп з легкістю підкорить Вас своїм ніжним сирним смаком та ароматом.

  • Время приготовления: 30 минут
  • Основной ингредиент: сыр
  • Обобщенное название: суп

Список ингредиентов

  • курячий бульйон2 л
  • картопля3-4 шт
  • плавлений сир100-200 г
  • варена ковбаса100-150 г
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • сільза смаком
  • зелень за смаком
  • оліядля смаження
  • вершкове маслодля смаження

Способ приготовления

Цибулю почистити і дрібно порізати. Зелень помити і подрібнити. Плавлений сир натерти на крупній тертці або порізати невеличкими кубиками. Ковбасу порізати кубиками або соломкою. Картоплю почистити, помити і порізати соломкою або кубиками. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.

Бульйон довести до кипіння і викласти у нього картоплю. Варити її протягом 15 хвилин. У сковорідці розігріти олію і обсмажити у ній цибулю і моркву. У іншій сковорідці розтопити вершкове масло і злегка обсмажити у ній ковбасу. Коли картопля стане м'якою, викласти у каструлю обсмажені овочі і ковбасу. Варити суп ще декілька хвилин і додати плавлений сир. Варити 2-3 хвилини, постійно розмішуючи, щоб сир розплавився. Посипати зеленню і зняти з вогню.

Смачного!