Рибний соус

Рибний соус відмінно підходить для овочевих страв та макаронів. Ніжний смак і аромат цього соусу обов'язково Вам сподобаються. На його основі також можна готувати багато різноманітних соусів.

  • Время приготовления: 1,5 часа
  • Основной ингредиент: рыба
  • Обобщенное название: соус

Список ингредиентов

  • вода600 мл
  • філе морського окуня200 г
  • вершкове масло25 г
  • борошно25 г
  • ріпчаста цибуля1/2 шт
  • зелень петрушки1 ст. ложка
  • сільза смаком

Способ приготовления

Рибне філе порізати невеличкими шматочками і викласти у каструльку. Залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння і зняти пінку. Цибулю почистити і викласти у каструлю з рибою. Посолити і всипати петрушку. Варити на повільному вогні протягом 25-30 хвилин.

У сухий сковорідці обсмажити борошно до світло-кремового кольору. Додати вершкове масло і пасерувати декілька хвилин, постійно розмішуючи вінчиком. Рибний бульйон процідити і влити до борошна. Варити соус протягом 45-50 хвилин, постійно розмішуючи. Готовий соус процідити і перелити у соусницю.

Смачного!