Кнедлі з картоплі

Кнедлі з картоплі виходять дуже смачними і ніжними. Їх можна подавати як самостійну страву з улюбленим соусом або бульйоном. Крім того, це відмінний гарнір до м'ясних страв.

  • Время приготовления: 45 минут
  • Основной ингредиент: картофель
  • Обобщенное название: кнедли

Список ингредиентов

  • картопля4-5 шт
  • яйце1 шт
  • борошно1-1,5 ст. ложки
  • манка1-1,5 ст. ложки
  • розтоплене вершкове маслоза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Картоплю почистити, помити і відварити до м'якості у підсоленій воді. Потім відвар повністю злити, а картоплю розім'яти у пюре. Можна пропустити його через м'ясорубку. У картопляне пюре вбити яйце, всипати манку і борошно. Ретельно все перемішати до однорідності. При необхідності кількість борошна можна збільшити. Сформувати невеличкі кнедлики і опустити їх у киплячу підсолену воду. Варити їх на невеликому вогні, доки вони не спливуть. Потім дістати їх шумівкою і викласти на тарілку. Полити розтопленим вершковим маслом і подати на стіл.

Смачного!