Картопляні кнедлі

Апетитні ситні кнедлі — відмінна страва для сімейного обіду. Їх дуже легко і просто готувати, а результат Вам обов'язково сподобається. На стіл їх можна подавати практично з будь-яким соусом або бульйоном.

  • Время приготовления: 1 час
  • Основной ингредиент: картофель
  • Обобщенное название: кнедли

Список ингредиентов

  • м'ясний фарш500 г
  • борошно2 склянки
  • картопля8-9 шт
  • яйця2 шт
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Картоплю почистити, порізати шматочками і викласти у киплячу підсолену воду. Варити її до м'якості, після чого злити відвар і розім'яти картоплю в пюре. Цибулю почистити і дрібно порізати. Обсмажити її до золотистого кольору у розігрітій олії. Додати м'ясний фарш і смажити до готовності, періодично помішуючи. Зняти з вогню і дати м'ясу охолонути.

У картопляне пюре вбити яйце і всипати борошно. Замісите круте однорідне тісто. Дошку посипати борошном і сформувати з тіста “ковбаски”. Розрізати їх на шматочки довжиною приблизно 2 см. Розкотити кожен шматочок у невеликі кружечки. По центру викласти м'ясний фарш. Загорнути його у тісто так, щоб начинка була повністю всередині. Опустити кнедлі у киплячу підсолену воду і варити їх до готовності в залежності від розміру приблизно 15-17 хвилин.

Смачного!