Курячі сердечка, тушені з морквою

Аватар пользователя galya-toys
Кулинар 3 уровня
Курячі сердечка, тушені з морквою

Дуже смачне блюдо із субпродуктів.

  • Время приготовления: 1 час
  • Количество порций: 2
  • Основной ингредиент: куриные сердечки

Список ингредиентов

  • курячі сердечка300 г
  • цибуля2 шт
  • морква 2 шт
  • олія2 ст. ложки
  • сметана3 ст. ложки
  • спеції (сіль, перець)по вкусу

Способ приготовления

Сердечка вимити, очистити від плівок і відварити в підсоленій воді 20-25 хвилин. Моркву натерти на буряковій терці, цибуля нарізати півкольцами. Розігріти на сковорідці олію і тушити на ній цибулю і морку до напівготовності.

Потім добавляємо сердечка і трішки бульйону, в якому вони варились. Накриваємо кришкою і тушимо 15 хвилин. Потім добавляємо сметану і тушимо до готовності ще приблизно 5-7 хвилин.

Подавати з картопляним пюре і овочевим салатом.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень аппетитно Спасибо за рецепт!

Аватар пользователя katya
6 уровень

Пожалуйста

Аватар пользователя galya-toys
3 уровень

Аватар пользователя jenusik