Фарширований батон

Фарширований батон — відмінна закуска до багатьох страв. Вона виходить не тільки дуже смачною, а й достатньо ситною. До того ж, приготування цієї оригінальної закуски майже не потребує зусиль.

  • Время приготовления: 1 час
  • Основной ингредиент: батон
  • Обобщенное название: батон

Список ингредиентов

  • батони2 шт
  • твердий сир300 г
  • майонез250 мл
  • кетчуп2 ст. ложки
  • часник3-5 зубочків
  • зелень кропуза смаком
  • зелень петрушкиза смаком

Способ приготовления

На батонах зробити глибокі поперечні надрізи. Сир натерти на дрібній тертці. Змішати його з кетчупом та майонезом. Петрушку помити, обсушити і подрібнити. Додати її до сирно-майонезної маси і добре все перемішати. Часник почистити, пропустити через прес і також додати до сирно-майонезної маси. Ще раз ретельно перемішати.

Духовку включити розігріватися до 200 градусів. Надрізи на батонах наповнити начинкою. Рештою начинки змастити батони зверху. Загорнути їх у фольгу і викласти на деко. Помістити у духовку і запікати протягом 20 хвилин. Потім фольгу розгорнути і запікати батон до рум'яності ще приблизно 10 хвилин.

Смачного!