Закуска «Ромашка»

Закуска «Ромашка»

Ця закуска привертає увагу завдяки оригінальній подачі. До того ж, поєднання хрусткої картопляної основи з ніжною начинкою обов'язково Вам сподобається. Плюсом такої закуски є простота та швидкість приготування.

  • Время приготовления: 45 минут
  • Основной ингредиент: картофель
  • Обобщенное название: закуска

Список ингредиентов

  • картопля2 шт
  • яйця2 шт
  • ковбаса копчена або шинка50 г
  • твердий сир20 г
  • майонезза смаком

Способ приготовления

Картоплю почистити, помити і порізати вздовж пластинками товщиною приблизно 3 мм. Декілька пластинок зробити круглими.

Розігріти у сковорідці олію і обсмажити у ній шматочки картоплі з обох сторін до рум'яності. Потім перекласти їх на паперову серветку, щоб видалити залишок олії.

Яйця відварити круто. Потім почистити і відділити білки від жовтків. Окремо натерти їх на тертці. Ковбасу або шинку порізати невеличкими кубиками. Додати тертi бiлки.

Сир натерти на тертці. Змішати яєчні білки з сиром і ковбасою. Додати майонез і добре все перемішати.

По центру тарiлки викласти круглі шматочки картоплі, а навкруги розкласти продовгуваті пластинки, щоб вийшла “квітка”.

Викласти на картоплю приготовану начинку.

Посипати зверху тертими жовтками.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Красиво! Тоже люблю иногда в лепестках картофеля( а летом - кабачка) подавать блюдо.

Аватар пользователя Вишня
6 уровень

Шикарно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень