Сирник з пудингом

У цьому сирнику просто ідеально поєднуються шари безе, сиру і ніжного коржа. Надзвичайно смачний і красивий сирник здивує усіх Ваших гостей. Прикрасити готовий сирник можна кокосовою стружкою або шматочками фруктів.

  • Время приготовления: 1,5 часа
  • Основной ингредиент: творог
  • Обобщенное название: сырник

Список ингредиентов

  • сир1 кг
  • молоко500 мл
  • цукор500 г
  • борошно300 г
  • яйця9 шт
  • вершкове масло150 г
  • ванільний пудинг1 пакетик
  • олія4 ст. ложки
  • розпушувач10 г

Способ приготовления

Вершкове масло збити зі 100 г цукру і 1 яйцем. 2 яйця розділити на білки та жовтки. Влити жовтки до масляної маси і ретельно все збити міксером. Борошно просіяти з розпушувачем і всипати у масляну масу. Замісити пластичне м'яке тісто. Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього рівним шаром приготоване тісто.

Сир збити у блендері або перемолоти у м'ясорубці. Додати 1 склянку цукру і 2 яйця. Ретельно все перемішати. 4 яйця також розділити на білки і жовтки. Додати жовтки до сирної маси і перемішати все до однорідності. Молоко змішати з пудингом і влити у сирну масу. Збити все міксером до однорідності. Потім влити олію, ще раз перемішати і рівним шаром вилити на тісто. Помістити у розігріту до 170-180 градусів духовку і запікати протягом 50-60 хвилин.

6 яєчних білків збити з 1 склянкою цукру за допомогою міксера до утворення м’яких вершин. Рівним шаром викласти білкову піну зверху на сирний шар. Знову помістити у духовку і запікати до рум’яності приблизно 15 хвилин. Дати сирнику трохи охолонути і помістити у холодильник до повного охолодження.

Смачного!