Шарлотка в хлібопічці

Яблучна шарлотка - страва всім відома. Не думала, що вона ще може мене здивувати. Але з'ясувалося, що якщо приготувати звичну шарлотку в хлібопічці, то вона вийде зовсім інакша! М'якіша, пишніша і ніжніша! Мої діти просять тепер пекти шарлотку виключно у хлібопічці:)
Список ингредиентов
- яйця — 3 шт
- цукор — 1 склянка
- розпушувач — 1 ч. ложка
- борошно — 1 склянка
- кориця — 1/4 ч. ложки
- масло вершкове — 1/2 ч. ложки
Способ приготовления

Збиваємо яйця і цукор.

Додаємо борошно, розпушувач і корицю. Перемішуємо.

Яблука очистити і нарізати невеликими шматками. Додати до тіста. Акуратно перемішати.

Маслом змастити чашу хлібопічки. Лопатку для замісу вийняти. Акуратно викласти тісто. Випікати в режимі "Випічка" або "Кекс".
- Дата публикации: 30.04.14 - 17:37
- Добавлен в кулинарную книгу: 20
- Рейтинг:4.5(средняя оценка: 4.5, всего голосов: 4)
Оля,очень аппетитно!Надо попробовать испечь шарлотку в хлебопечке.
Ліка, спробуй обов'язково!
Ух ты! Прикольно!
Обязательно попробую так испечь шарлотку! Спасибо за рецепт! 
Женя, будь ласка!
О
чень вкусно и просто!
Так і є, дякую:)
а скільки яблук?