Джем з яблук

Дуже смачний джем з яблук сорту "Ренета".
Список ингредиентов
- яялука сорту "ренета" — 10 кг
- цукор — 2-3 кг
- вода — 1 л
Способ приготовления
Яблука помити, обсушити. Нарізати скибочками не знімаючи шкірочки(!) насіннєву коробочку відрізаєм.
На дно каструлі з алюмінію (!) влити 1 літр води, всипати порізані яблука та поставити на невеликий вогонь і варити до тих пір поки яблука не розваряться.
Розварені яблука перетерти через сито, всипати цукор до однорідної маси яка получилася після перетирання. Поставити на ДУЖЕ маленький вогонь та постійно помішувати, варити 20-25 хв.
Готовий гарячий джем розкласти в стерелізовані банки та закрутити стерелізованими кришками.
- Дата публикации: 12.10.14 - 16:30
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.